Plamen lásky



Moji drazí přátele, pravidelní čtenáři, náhodní návštěvníci mého blogu, dneska jsem se rozhodla zveřejnit další "historickou" báseň. Tato slova o lásce jsem napsala 18.5.2013, tedy před čtyřmi lety. Tehdy jsem byla čerstvě zamilovaná do člověka, se kterým jsem chodila čtyři měsíce. A víte co, dneska to cítím stejně. Jsme spolu čtyři roky a skoro čtyři měsíce a je to nejlepší člověk jakého si ve svém životě dokážu představit. Ne vždy to bylo jednoduché, hodně jsme si spolu prošli, máme za sebou hodně nádherných a nezapomenutelných okamžiků, ale také hodně těžkých dni, kdy jsme o náš vztah museli tvrdě bojovat.


Proč o tom píšu? Dnes máme první máj-lásky čas. Pokud vás čeká romantický večer, tak si ho užijte naplno! Možná však potřebujete prolomit ledy, máte špatné období, hádáte se, a třeba dokonce přemýšlíte o rozchodu. Pokud ano, chtěla bych vás touto básní povzbudit. Udělejte dnes něco hezkého pro toho druhého. Udělejte tlustou čáru za tím špatným a začněte znova. Promluvte si o tom, co vás trápí, podělte se o svá tajná přání. Otevřete se jeden druhému. To opravdu pomáhá!! Přeji vám všem, ať vaše láska květe stejně jako květen, který nás dnes vítá teplými slunečnými paprsky.



Pokud hledáte inspiraci pro rozhovor, možná vám pomůže můj seriál Mluvit, ptát se, milovat.



Jestli máte nějaké otázky, nápady na články, které byste si rádi přečetli, chcete znát na něco můj názor, nebo se jen potřebujete s něčím svěřit, pokecat, určitě mi nechtě zprávu na facebooku. Ráda vám pomůžu pokud budu moct :)

3 komentáře:

  1. Krásný první máj, Anie :)
    Ať máš v životě spoustu, spoustu lásky! Té lidské, i té božské :)
    L.

    OdpovědětVymazat
  2. krásná báseň máš talent ;) a uplně z toho sálá ta láska <3 přeji vám ať vám to vydrží ;) čtyři roky už je něco, tak snad vám to bude klapat dál a budete furt stejně zamilovaní ;) jinak bych si třeba ráda přečetla zas něco ve stylu toho tvého láskového seriálu, třeba jiné téma- moc pěkně se od tebe totiž vše čte a vždy mě to zahřeje u srdce

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář :) Přeji krásný zbytek dne!