Moje malé zmrtvýchvstání

Je sobota dopoledne a já s překvapením zjišťuji, že to opravdu chci. Moje srdce tluče, prsty nedočkavě tančí po klávesnici a na monitoru se objevují první řádky. Píšu a je to jako sen. Vracím se v čase do listopadu, kdy jsem napsala poslední článek na tomto blogu. Psaní je moje vášeň, moje malá radost, na kterou bohužel mám hrozně málo času. Ptáte se proč dnes? Proč jsem si vybrala to kouzelné datum 3.3 abych napsala článek o svém zmrtvýchvstání? Ačkoliv jsem to neplánovala, možná mi symbolika toho čísla přinese štěstí. 

  • Trojka znamená počátek, průběh a závěr, zrození. Odpovídá indoevropskému třídění času na minulost, přítomnost
    a budoucnost. Tímto bych vám chtěla říct, že můj blog byl, je a BUDE! Vím, že poslední dobou jsem trpěla totální blogovou prokrastinaci, místo psaní jsem se věnovala práci, škole, zkouškám, rodině, rekonstrukci bytu a jiným věcem, kvůli kterým jsem svůj blog zanedbávala, ale to se teď změní! ( Upozornění! Když Anie říká, že něco změní tak jí to většinou vydrží tak týden...ale naděje tu je přeci vždycky)
  • Trojka označuje rodinu - otce, matku a dítě. Přiznám se, že zatím neplánuji být matkou, ale přeci jen něco se v mém životě změnilo, ale o tom podrobněji napíšu v jednom z článků ;)  Každopádně se můžete těšit na pokračování seriálu Mluvit, ptát se milovat, ale to není všechno! Chystám pro vás ještě další dva seriálová překvapení. Jste zvědaví, buďte trpěliví, v pravou chvíli se všechno dozvíte ;)
  • Trojka symbolizuje také úžasnou Svatou Trojici, o které samozřejmě taky budu hodně psát! Chtěla bych společně s Vámi číst Písmo a připravit pro Vás vždy nějaké krátké zamyšlení.
Abych to shrnula, čekají vás články o vztazích, rodině, lásce, Bohu ale také oblíbené recenze, hudební články apod. Musíte mě omluvit, ale úplně jsem zrušila můj starý blog, a jelikož jsem v něm měla velký kus sebe, chci velkou část článků přestěhovat sem. To znamená, že opravdu se můžete těšit na to, že opět to tu bude žít, ale jelikož toho času mám málo počítejte s tím, že na jeden nový článek tu budou tři staré. Nedá se nic dělat, ale můj život je teď velice pestrý a musím se věnovat hodně věcem najednou. Chci rozjet blog, ale bez toho starého se to neobejde ;) Děkuji Vám za pochopení a těším se na Vás zase příště! 

Krásnou sobotu <3

4 komentáře:

  1. Jsem tak ráda, že jsi zpátky a moc se těším!
    Hezký nedělní den! =)

    OdpovědětVymazat
  2. Vítej zpátky. Budu se těšit na nové články :-).

    OdpovědětVymazat
  3. Bezva, já si říkala kde nám poletuješ :) ale mám pro to plné pochopení taky se nutím k psaní- tedy tomu relaxačnímu a pro zábavu protože do školy a v práci píšu pořád něco. Už se těším na tvé články jak na nové tak na staré, celkem mi chyběly- a možná to dokope i mě zas víc psát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee děkuji moc! Poletuji pořád někde, ale chci teď víc psát, protože přeci jsem jsem si uvědomila, že by si člověk měl rezervovat víc času na svoje koníčky ;) Doufám, že se ti články budou líbit. Snad nezklamu! Přeji Ti, aby to dokopávání bylo úspěšné! Ráda si od tebe zas něco přečtu

      Vymazat

Děkuji za komentář :) Přeji krásný zbytek dne!