Večerní romantika

Nechala jsem se inspirovat teplým letním večerem a pomocí štětce vykouzlila tento romantický obraz. Nejsem žádná malířka, ale se svým dílem jsem spokojená :) Papír A3 mi půjčil svoji tvář a při práci mi pár hodin věrně asistovaly temperové barvy.


Červánky plují po obloze jako malé družičky za sluncem, které se pomalu blíží k nočnímu oltáři, kde se jeho paprsky navždy spojí se stříbrnou září měsíce. Ptáci zpívají svatební pochod a romantické duše zvedají ruce k obloze a sní o vlastní nádherné svatbě. 



















Miluji večerní procházky při západu slunce. Pomáhají mi utřídit si myšlenky, jsou pro mě inspirací. Nejenže je ráda fotím, ale, jak vidíte taky kreslím. Jsou také krásou múzou při psaní básní.

4 komentáře:

  1. Nádhera. Já prostě nemám slov. Vyrazilas mi dech, a já najednou nemám co říct.
    Je jen málo obrazů, které se mi líbí - pokud nezachycují obličej lidí realisticky... a nebo nenapodobují fotografie. Mám ráda umění, co zachycuje věci, jaké jsou očima vidět.... ale tady mi prostě stačí vidět barvy, a cítit... pokoj, krásu, harmonii.

    Díky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To já děkuji :) Jsem ráda, že se ti to líbí a máš z toho příjemný pocit. Člověk by měl v životě vyhledávat takové "malé zázraky" (jako třeba západ slunce) a čerpat z nich sílu a pozitivní energii. V dnešní uspěchané době by každému prospělo se na chvíli zastavit.

      Vymazat
  2. Páni! Tak to je fakt boží a určitě by jsi měla, pokud tě to bude bavit, pokračovat, protože máš talent. Sice se to někomu líbit nebude a bude mu to připadat jen jako obyčejný strom s pozadím, ale ten kdo má jakýsi ten umělecký vid pochopí, že v tom je mnohem víc než nějaká ledabylá čmáranice a myslím, že to bude mít u tebe na blogu velký úspěch, přeji hodně štěstí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mockrát děkuji :) Myslím, že si ani takovou chválu nezasloužím :D

      Vymazat

Děkuji za komentář :) Přeji krásný zbytek dne!